به گزارش قدس آنلاین، دکتر ابراهیم قادری اظهار داشت: شهرستانهای بانه، قروه، سقز، کامیاران در وضعیت نارنجی و دهگلان، بیجار، دیواندره و سروآباد نیز در وضعیت زرد قرار دارند.
وی با بیان اینکه در شهرستانهایی که در واکسیناسیون علیه کرونا پیشتاز هستند، آمار ابتلا و بستری کرونا به طور چشمگیری کاهش یافته است، افزود: استقبال مردم در برخی شهرستانها همچنان ضعیف است و در ضمن رعایت پروتکلها نیز در حد پایینی قرار دارد که نگرانی اصلی ما ادامه این پیک و تشدید مرگ و میر به ویژه در افراد جوانتر است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد: روند بستری در استان با شیب کندی کاهشی است ولی با این حال آمار بستریها همچنان بالا است و باید مردم رعایت دستورالعملهای بهداشتی را جدی بگیرند.
دکتر قادری با اشاره به اینکه بیشتر مناطق کشور و استان از پیک پنجم کرونا عبور کردهاند، یادآور شد: هرچند این پیک در استان کردستان با فاصله بیشتر از یک ماه از سایر مناطق کشور شروع شد اما این موج طولانیترین موج از ابتدای شیوع کرونا در استان بوده است.
وی با اشاره به تکمیل ظرفیت بخش کرونا در بیمارستانهای استان و خستگی و فرسودگی کادر بهداشت و درمان، اظهار داشت: اگر مردم در زمینه واکسیناسیون و رعایت پروتکلهای بهداشتی همکاری لازم را با کادر بهداشت و درمان نداشته باشند، پیک ششم نیز در راه خواهد بود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با تاکید بر لزوم پرهیز از برگزاری مهمانی، دورهمی و تجمع، از شهروندان خواست تا به هیچ عنوان بدون ماسک در اماکن عمومی و حتی فضای باز تردد و در هیچ مهمانی شرکت نکنند.
دکتر قادری به انجام واکسیناسیون حدود ۶۳ درصد از جمعیت هدف استان اشاره کرد و گفت: لازم است افراد ۱۲ تا ۱۸ نیز بعد از ثبت نام در سامانه www. salamat.gov.ir نوبت واکسیناسیون دریافت کنند و واکسینه شوند.
در شبانه روز منتهی به ظهر جمعه ۲۳ مهرماه، ۳۲۸ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کردستان شناسایی و هفت بیمار جان باختند. در حال حاضر ۸۵۹ بیمار کرونایی در بیمارستان های کردستان بستری هستند و کرونا از ابتدای شیوع تاکنون یک هزار و ۷۳۵ نفر را قربانی کرده است.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
نظر شما